Daca inca nu ti-ai format un stil de viata sanatos si nu ai ajuns la greutatea la care doresti, e foarte probabil sa nu aiba legatura cu tine. Tinand cont de multimea de strategii si informatii gresite disponibile peste tot in lume, e de mirare ca inca mai putem sa ne intelegem om cu om, cu atat mai putin sa reusim selectia corecta a informatiilor primite.


Din cauza ritmului cu care se misca lucrurile in prezent, nu a fost niciodata mai usor sa fii propriu tau nutritionist. Niciodata.


Nu cunosc alt subiect de discutie mai fascinant, mai puternic, mai profitabil si, din pacate, mai confuz decat acesta. Confuzia este nu numai nefericita, este de asemenea inutila. Diete care promit ca dai 10 kg jos intr-o saptamana, diete in care mananci carne cat doresti, diete in care nu trebuie sa iti schimbi stilul de viata , nu trebuie sa faci miscare, ca sa nu mai vorbim de tot felul de pastile miraculoase. Costurile, o nimica toata, pe termen scurt, dar pe termen lung ? Spune cineva ceva?...


Vom tinti exact aceasta confuzie, vom da la o parte valul gros de ceata si vom face lucrurile cat mai simple posibil. Este extrem de simplu, odata ce dai la o parte valul care inconjoara acest subiect. De fapt, partea cea mai grea cand vine vorba de alimentatie sanatoasa este sa dai la o parte acest val gros.


Vom rezuma tot ce trebuie stiut despre starea ta de sanatate intr-o SINGURA EVALUARE CU AJUTORUL ANALIZATORULUI CUANTIC dupa care vom putea stabili DIETA PERSONALIZATA in functie de regimul de viata, activitatea desfasurata precum si in functie de preferintele culinare.


Si cu rabdare si perseverenta vom reusi sa facem miracole.
Dar, mai intai, trebuie sa stabilim o intalnire si sa ne cunoastem.

 

“Acela care nu cunoste mancarurile, cum ar putea intelege bolile omului?” Hipocrate, parintele medicinei(460-357 i.Hr.)

0723 294 844
Strada Bucuresti, Nr 221, Scara A, Apartament 9, Alexandria

Nutritie,