Centrul Medical Clinimed este cel mai mare prestator privat de servicii medicale din judetul Alba. Proprietar SC SAGA SRL. 

     Unitatea protejata Clinimed este operationala din anul 2007. Infiintat in anul 1997,Centrul Medical Clinimed dispune de un sediu principal in municipiul Alba Iulia, doua puncte de lucru in Aiud si Alba Iulia -cartier Cetate si o retea de medici parteneri in localitatile importante din judetul Alba (pentru serviciile de medicina muncii, medicina generala si diverse investigatii paraclinice) Centrul Medical Clinimed si unitatile medicale din teritoriu sunt complet autorizate si inscrise in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale. Aparatura folosita este de asemenea autorizata in conformitate cu legislatia in vigoare. 

     Serviciile medicale oferite sunt urmatoarele: ambulator de specialitate (incluzind medicina muncii, comisii pentru conducatori auto amatori si profesionisti -siguranta circulatiei - si port arma, la domiciliu), investigatii paraclinice. Personal : medici primari si specialisti , medici generalisti, biologi, asistenti medicali, personal din sectorul administrativ, consulting si colaboratori.

     Centrul Medical Clinimed este un membru al unor patronate medicale, se afla in relatie contractuala cu CAS Alba si alte importante companii de asigurari, unitati si centre medicale din tara, insemnand aproximativ 15.000 de clienti permanenti, numarul de pacienti deserviti anual depasind 120.000.

office@clinimed.ro
0258 833 296
B-dul Revolutiei, Nr 18, Alba Iulia
clinimed.ro

Alergologie, Cardiologie, Chirurgie generala, Dermatologie, Endocrinologie, Homeopatie, Medicina de familie, Medicina generala, Medicina interna, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Neuropsihiatrie, Nutritie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Psihiatrie, Psihologie, Psihoterapie, Reumatologie, Urologie,