Centrul medical PARC a fost inaugurat in anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala.

Misiunea noastra este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale.

Centrul medical PARC este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune, nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Centrul medical PARC dispune de:

1. Ambulatoriul de specialitate (policlinica) pentru specialitatile:

GINECOLOGIE, PEDIATRIE, CARDIOLOGIE, DIABET, CHIRURGIE GENERALA, GASTROENTEROLOGIE, BOLI INFECTIOASE, ENDOCRINOLOGIE, MEDICINA INTERNA, NEUROLOGIE, REUMATOLOGIE, CHIRURGIE PEDIATRICA, DERMATOLOGIE, O.R.L, UROLOGIE.

(in contract cu CAS)

2. HEMATOLOGIE, ORTOPEDIE, PNEUMOLOGIE, NEFROLOGIE, CHIRURGIE PLASTICA, ECOGRAFIE, ECOGRAFIE DOPPLER, PSIHIATRIE, MEDICINA GENERALĂ, ALERGOLOGIE.

3. MEDICINA MUNCII (angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatiei pentru soferi profesionisti etc.)

4. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori

5. Evaluari pentru diverse profesii.

parc@vitaplusmedical.ro
0351 415 401
Calea Unirii, Nr 204, Cod Postal 200334, Craiova
vitaplusmedical.ro

Alergologie, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie generala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Medicina generala, Medicina interna, Nefrologie, Neurologie, Nutritie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie,