Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului Dambovita. am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii.

Situata intr-un loc foarte accesibil, ins patele primariei targoviste, desupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotata cu toate cerintele si are toate standardele marilor clinici din centrele universitare.

Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toatespitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 apicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice ins istemele 2D, 3D si 4 D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

hymarco2012@yahoo.com
0374 903 000
Poet Grigore Alexandrescu, Nr 11, Cod Postal 137395, Targoviste
hymarco.com

Cardiologie, Chirurgie vasculara, Dermatologie, Ecografie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicina interna, Neurologie, ORL, Ortopedie, Ortopedie pediatrica, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie,