Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața medicală românească, Onioptic a devenit rapid prima alegere a pacienților cu probleme oftalmologice din regiune.
Inovația a fost motorul dezvoltării Onioptic, din dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune produse și servicii! Astfel, suntem primii care am introdus sistemul computerizat de prescriere al ochelarilor, primii care am introdus tehnologia spectral domain în tomografia în coerență optică în România. Suntem, de asemenea, centrul medical oftalmologic cu cea mai extinsă și veche bază de date. Cu ajutorul ei, putem dispensariza și urmări toate afecțiunile oftalmologice, unele dintre ele grave, care necesită o monitorizare atentă în timp.
Supraspecializare chirurgicală. Centrul de chirurgie Onioptic promovează politica supraspecializării, fiecare medic oftalmolog fiind pregătit într-un anumit domeniu. Astfel puteți beneficia de cele mai bune sfaturi medicale, iar chirurgii noștri se implică direct în fiecare pas al procedurilor chirurgicale, de la efectuarea examinărilor premergătoare intervențiilor chirurgicale și până la finalizarea tratamentului prin vindecarea completă.

Tehnologia ultraperformantă ne situează la nivelul standardelor internaționale în oftalmologie, unele echipamente fiind achiziționate în premieră în România: Sistemul de microchirurgie oculară Constellation a fost achiziționat în 2009, chiar după lansarea de către firma americană Alcon, utilizat în intervențiile chirurgicale pentru cataractă și retină. Tomograful Cirrus HD 4000, cel mai modern produs al firmei Zeiss, a fost achiziționat în februarie 2008, actualizat permanent, ulterior înlocuit cu Ciruss OCT-HD 5000 în 2014, investigație foarte importantă pentru diagnosticarea și urmărirea unor boli oculare grave cum ar fi degenerescența maculară senilă, retinopatia diabetică și glaucomul cu unghi deschis. Angiofluorograful Zeiss-Visucam NH-MN este cel mai modern echipament pentru efectuarea angiografiei retiniene, iriene și fotografierea fundului de ochi. Microscopul operator Leica F40.
Pregătirea continuă a personalului. Suntem tot timpul conectați la nou, în clinica noastră folosindu-se cele mai noi tehnici chirurgicale și dispozitive, unele efectuate în premieră: Opțiuni chirurgicale noi în tratamentul bolilor oftalmologice - primul “live surgery” organizat în Oltenia cu transmiterea în direct a celor mai moderne intervenții chirurgicale din oftalmologie, 14 mai 2011.
Reconstrucția polului anterior prin implantare de Iris Match, Conferinţa Națională de Oftalmologie Timişoara 2011. Refacere orbitară cu implant de poliamidă, prezentare Congresul de Oftalmopediatrie Cluj Napoca 2006.

office@onioptic.ro
0251 411 947
Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Bloc V30, Slatina
onioptic.ro

Oftalmologie,