INFORMATII SOCIETATE DORNA MEDICAL

Laboratoarele DORNA MEDICAL sunt acreditate conform ISO 15189/2013 si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinara acuratete a rezultatelor.

Laboratoarele lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarele efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate de cel putin patru ori pe an cu firme specializate in domeniu: ROEQALM, NOBIS, HEMATROM, TODY, BIO-GROUP MEDICAL SYSTEM.

Laboratorul din Vatra Dornei este condus de DR. Rodica Boca, medic primar medicina de laborator.

Laboratorul din Bistrita este condus de DR. Teodora Melinda Mariasiu si lucreaza dupa aceleasi standarde de calitate.

Laboratorul din Suceava are aceleasi compartimente, este acreditat RENAR conform ISO 15189:2013 si este condus de DR. Valerica Raica.

Laboratorul din Campulung moldovenesc este condus de DR. Gabriela Huluta si lucreaza dupa aceleasi standarde de calitate. 

 

 

 Profesionalismul, tineretea colectivului si performantele aparatelor raspund in permanenta nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
La noi puteti realiza :
-set complet de analize medicale
-controale de bilant pentru prevenirea oricarei imbolnaviri;
-monitorizarea afectiunilor cronice;
-analize medicale specifice expunerii la noxe diverse, periodic si la angajare;
-depistarea precoce a maladiilor incurabile;
-teste necesare pentru plecarea in strainatate, casatorie, adoptie, admitere la liceu, facultate, scoala de soferi, intrarea minorilor in colectivitate etc.

 Dr. Rodica Boca

Din dorinta de a oferi pacientilor sai servicii medicale la standarde inalte de calitate, societatea Dorna Medical, in 2014, a deschis in Vatra Dornei o Policlinica moderna cu un Laborator de Radiologie si Imagistica, Stomatologie si  numeroase specialitati medicale.

Pentru mai multe detalii despre Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei, de serviciile si cabinetele medicale, va rugam click aici

Deasemenea investiitiile in domeniu medical nu au incetat, astfel incepand cu 2015, Dorna Medical a mai deschis  Vatra Dornei un centru de imagistica dotat cu echipament de rezonanta magnetica.

In anul 2017 am deschis un centru de Radiologie si Imagistica medicala si in municipiu Falticeni, unde pacientii pot beneficia de Investigatii de Rezonanta Magnetica si Ecografie. Totodata in incinta centrului am deschis si un punct de recoltare analize medicale.

La inceputul anului 2018, in urma negocierilor cu furnizorii de echipamente medicale si cu termene de livrare foarte exacte, s-a demarat un nou proiect si in municipiul Radauti pentru a veni in intampinarea pacientilor din zona cu servicii de imagistica medicala de inalta performanta - rezonanta magnetica in noua locatie din incinta Spitalului Municipal Radauti.

bistrita@dornamedical.ro
0263 210 647
Mihai Eminescu, Nr 4-5, Cod Postal 420058, Bistrita
dornamedical.ro

Hematologie, Imunologie,