Suntem o policlinică cu sediul în Arad, str. Episcop Roman Ciorogariu, nr. 52 şi punct de lucru în localitatea Pilu-Vărşand, jud. Arad. 
Funcţionând încă din luna august 2004, ne-am propus să oferim servicii medicale complexe şi de calitate atât în medicina primară cât şi în ambulatoriul de specialitate. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice cât şi celor juridice, acestora din urmă oferindu-le servicii complete de medicina muncii. Din anul 2005 am obţinut contract CAS şi pe ambulatoriul de specialitate, venind astfel în ajutorul pacienţilor. Aşadar, avem  contract cu CAS. 

Ambulanţa Turcin 

Turcin Medical Trans este un nou serviciu oferit de policlinica noastră. Transport programat la şi de la spital în România şi în alte ţări UE sau non-UE, transport medical la aeroport şi de la aeroport, supraveghere şi asistenţă medicală pentru pacienţii transportaţi în străinătate (cu medic însoţitor), asistenţă medicală la: competiţii şi/sau manifestări sportive, întruniri diverse.

Cursuri de prim ajutor

Instruim într-un sistem organizat, la locul de muncă, personalul din cadrul societăţilor comerciale sau al instituţiilor, în vederea dobândirii cunoştinţelor teoretice şi practice privind modul de acordare de prim ajutor în situaţii de urgenţă. Aceste Cursuri de Prim Ajutor sunt concepute special pentru a satisface nevoile de informare ale angajaţilor din întreprinderile mici şi mijlocii, în funcţie de tipurile de risc sau de tipul de accidente la care sunt expuşi.
Certificatul va fi eliberat în maxim 7 zile de la absolvirea cursului, în urma examenului. Examenul constă într-o probă de teorie şi una de practică, ambele având loc la finalul cursului.

Siguranţa circulaţiei la preţuri promoţionale. Vă aşteptăm, cu drag!

Specializări:
- Cardiologie
- Chirurgie
- Consultaţii la domiciliu
- Dermatologie
- Ecografie
- Fişe auto şi permis port armă
- Fizioterapie - Recuperare
- Gastroenterologie
- Ginecologie
- Medicina complementară
- Medicină de familie
- Medicină internă
- Medicina muncii şi medicină de întreprindere
- Neurologie - Neuropsihiatrie
- O.R.L.- Otorinolaringologie
- Oftalmologie
- Optică medicală
- Ortopedie
- Pediatrie
- Pneumologie
- Psihiatrie
- Stomatologie
- Transport medical
- Fişa auto
- Port-armă
- Siguranţa circulaţiei

Susţinem:
-Cursuri de prim ajutor
-Cursuri de puericultură
-Cursuri pentru siguranţa circulaţiei

dusilumi@yahoo.com
0734 229 840
Episcop Ciorogariu, Nr 52, Cod Postal 310047, Arad
policlinicaturcin.ro

Cardiologie, Chirurgie generala, Dermatologie, Ecografie, Fizioterapie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicina de familie, Medicina interna, Medicina muncii, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Stomatologie,