“Fericirea consta in primul rand, in sanatate. “ (George Williams Curtis)
“ Sanatatea este darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca “ (Michel de Montaigne)

De aceea noi suntem, din 1998, alaturi de medieseni, pentru medieseni!

POLICLINICA SC DOBSI MED SRL, functioneaza din anul 1998, avand ca obiect de activitate efectuarea de servicii de laborator. Laboratorul este dotat cu aparatura moderna, de ultima generatie si are posibilitatea de a efectua analize de: biochimie, hematologie, imunhematologie, bacteriologie, parazitologie, imunologie, dozare de hormoni, citologie, spermograme.

Personalul laboratorului este format din cadre calificate, cu experienta in medicina de laborator: un medic specialist medicina de laborator clinic care coordoneaza activitatea laboratorului, supraspecializat in bacteriologie parazitologie, teste de fertilitate masculina (spermograme, spermoculturi, dozari hormonale), un chimist principal foarte bine pregatit, biolog principal cu experienta si 3 asistente extrem de bine pregatite.

Cladirea in care functioneaza laboratorul a fost renovata, modernizata, spatiul fiind compartimentat in functie de domeniile de activitate: o incapere pentru biochimie si hematologie, una pentru imunologie si dozari hormonale, alta pentru citologie, parazitologie si bacteriologie, o incapere pentru prepararea si turnarea mediilor, alta pentru neutralizarea materialelor cu risc microbiologic.

In policlinica se afla 2 sali de asteptare si cabinete medicale pentru consultatii de diferite specialitati: cardiologie, neurologie, endocrinologie, ginecologie, medicina generala, alergologie, urologie, dermatologie.

Laboratorul nostru este inscris in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale si este acreditat de catre RENAR, conform Certificat de Acreditare Nr. LM 244, prin care se declara ca Laboratorul SC DOBSI MED SRL satisface cerintele SR EN ISO 15189:2013.

0269 846 281
Turnului, Nr 12, Cod Postal 551004, Medias
dobsimed.ro

Alergologie, Boli infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Ginecologie, Hematologie, Imunologie, Medicina generala, Neurologie, Urologie,