Centrul de tratament - Spitalizare de zi, Consultatii NEUROLOGIE PSIHIATRIE ENDOCRINOLOGIE PSIHOLOGIE şi Laboratorul Medical S ORASTIE ESTE localizat în imediata apropiere a Spitalului Municipal ORASTIE, deservind cu servicii medicale de cea mai înaltă calitate populaţia Orăștiei și a zonelor din jur.

Centrul MEDICAL S se găseşte într-o locaţie modernă, multifuncţională, dotată la standarde europene beneficiind de aparatură medicală de ultimă generaţie.

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, si în regim privat.

Spitalizarea de zi” este un serviciu de care pot beneficia toti pacientii asigurati care necesita investigatii amanuntite pentru diagnosticarea unei afectiuni, monitorizarea afectiunilor cronice Aceste servicii asigura pacientilor posibilitatea de a efectua intr-o singura zi toate investigatiile necesare nemaifiind obligatorie internarea continua.

Avantajele oferite de serviciile de spitalizare de zi din clinica noastra sunt urmatoarele:

- aparatura performanta

-cadre medicale cu inalt grad de profesionalism

-saloane si rezerve modern amenajate

Spitalizarea de zi va mai ofera avantajul de a avea un diagnostic rapid si sigur, monitorizare si tratament intr-un timp redus (max 12 ore) Pacientul rămâne internat într-o rezervă proprie, de dimineaţa până după-amiaza, fiind supus în acest timp unui set de consultaţii, investigaţii şi intervenţii în scop diagnostic şi terapeutic. De spitalizarea de zi pot beneficia pacienţii noştri din specialităţile medicale: • cardiologie • neurologie

STRUCTURA APROBATA DE MINISTERUL SANATATIUI CUPRINDE 5 PATURI SPITALIZARE DE ZI NEUROLOGIE SI CARDIOLOGIE.,SALA DE TRATAMENTE.

Laboratorul  Medical "S" situat în Orăştie, strada Pricazului nr. 67 este conceput şi funcţionează la standarde europene, oferind posibilitatea de a efectua un număr mare de analize de laborator şi investigaţii.

Venim astfel în sprijinul colaboratorilor noştri fideli - medicii de familie sau medicii specialişti.

Pentru populaţia din Orăştie şi din zona Orăştiei mesajul nostru este : prevenire nu îmbolnăvire - analizele medicale periodice vă pot ajuta în menţinerea sănătăţii prin corectarea din timp a eventualelor probleme apărute în funcţionarea organismului dumneavoastră.

cabinet@medical-s.ro
0254 243 823
Pricazului, Nr 67, Cod Postal 335700, Orastie
medical-s.ro

Biochimie, Cardiologie, Ecografie, Endocrinologie, Hematologie, Neurologie, Psihiatrie,