CARDIOTIM reprezintă un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, pornind de la consultații în ambulator până la intervenții cardiovasculare intraspitalicești de maximă complexitate.

Echipa noastră este compusă din medici cardiologi cu o vastă experiență profesională dobândită în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara și în spitale prestigioase din străinătate, precum și din personal medical auxiliar competent și dedicat.

Utilizăm aparatură de ultimă generație cu posibilitatea efectuării unei game variate de investigații de specialitate (începând de la ECG, ecografie cardiacă, test de efort și ajungând, în funcție de necesitate, până la coronarografie, studiu electrofiziologic, etc.).

CARDIOTIM propune soluții medicale performante într-un ambient conceput și dezvoltat în jurul pacientului. Ne adresăm tuturor pacienților adulți cu boli cardiovasculare, în orice fază a afecțiunii, furnizând servicii cardiologice complete de la prevenție până la intervenții cardiovasculare complexe și reabilitare.

arad@cardiotim.ro
0747 043 962
Calea Timisorii, Nr 30, Lugoj
cardiotim.ro

Cardiologie,