RE NOI

Infiintata in anul 2002,in Dorohoi, compania ECOMED a pornit cu un singur laborator de analize medicale si 3 angajati. Dupa doi ani, ECOMED vine aproape de pacientii din Botosani prin deschiderea Centrului Medical din Piata Revolutiei nr.11.

Gama de servicii s-a marit, realizand atat analize medicale de laborator, cat si consultatii medicale de specialitate.

Laboratorul Centrului Medical Ecomed a devenit in 2004 primul laborator acreditat ISO din judetul Botosani si printre primele laboratoare acreditate din Romania, ca o recunoastere a calitatii deosebite a anlizelor de laborator.

Ca urmare a cresterii permanente a numarului de afectiuni oncologice, in 2009 am dezvoltat compartimentul de imunologie, dotat cu un echipament aflat in varful tehnologiei de laborator, fiind primul si singurul de acest fel din judet.

Realizam o gama de peste 130 de tipuri de analize medicale si dispunem de o retea de cabinete de specialitate, prin intermediul carora fiecare caz este tratat cu maximum de eficienta si seriozitate.,

Centrul Medical ECOMED tine pasul cu noile tehnologii, iar in 2010 se realizeaza in Botosani primul examen echografic 3D si 4D pentru depistarea si investigarea afectiunilor cardiace si obstetricale.

programari@ecomedbt.ro
0231 529 788
Strada Primaverii, Nr 8, Botosani
ecomedbt.ro

Cardiologie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Medicina generala, Medicina interna, Medicina muncii, Neurologie, ORL, Psihiatrie, Psihologie, Reumatologie,