Centrul Medical IATROPOLIS este un centru medical modern, multidisciplinar, înființat din capital integral privat, care oferă servicii medicale de recuperare, medicină fizică și balneofiziokinetoterapie, reumatologie, medicina muncii, medicină internă, neurologie, gastroenterologie, cardiologie, urologie, epidemiologie-vaccinologie, endocrinologie, ortopedie şi traumatologie, psihiatrie, neurochirurgie, pediatrie, psihiatrie pediatrică, neurologie pediatrică, chirurgie şi ortopedie pediatrică.

Centrul Medical IATROPOLIS funcționează în Botosani, str. Calea Natională nr. 44D, asigurând condiții optime pentru desfășurarea actului medical şi oferind pacienților un ambient occidental, civilizat, plăcut şi confortabil.

Centrul nostru este dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală de pe piață în momentul actual. Prin echipa medicală și colaborarea interdisciplinară pacienții noștri nu vor beneficia doar de experiența unui singur specialist ci de un diagnostic corect,complet si un tratament eficient.

Relația medic – pacient este una de o mare complexitate în care experiența, colaborarea, profesionalismul, buna credință, confidențialitatea și compasiunea sunt puse in slujba pacientului.

MISIUNE

Schimbările și cerințele pieței medicale din Romania impun căutarea celei mai bune căi pentru a satisface nevoile pacienților, obiectivul nostru fiind imbunătățirea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul.

Centrul Medical IATROPOLIS a apărut din dorința de a oferi pacienților servicii medicale și de recuperare medicală europene la prețuri accesibile punănd accent pe profesionalism, colaborare interdisciplinară , intimitate și confort. Pentru realizarea misiunii noastre ne-am ales cu cea mai mare atenție colaboratorii, astfel incât pacienții noștri să beneficieze de experiența unor specialiști și profesioniști cu inaltă competență si pregătire profesională din Botoșani,Suceava și Iași.

VIZIUNE

Urmărim promovarea standardelor europene și atingerea perfecțiunii în servicii medicale și de recuperare medicală.

VALORI

Sănătate – motivul pentru care suntem la dispoziția dumneavoastră.
Spiritul de echipă – rezultatul este un pacient mulțumit.
Respect – pentru dreptul la intimitate, pentru sănătatea și viața pacientului.
Profesionalismul – calitatea echipei medicale.
Localizare – excelenta, acces facil pacienților.
Confort sporit – prin condițiile ambientale si dotările de excepție.

Respectănd aceste valori avem convingerea că vom reuși să ne integrăm intr-un domeniu competitiv al serviciilor de sănătate și, în același timp, să ne aducem aportul pentru ca pacienții să beneficieze de tot ce au nevoie pentru a le îmbunătăți starea de sănătate.

office@iatropolis.ro
0331 198 140
Strada Calea Nationala, Nr 44 D, Cod Postal 710012, Botosani
iatropolis.ro

Cardiologie, Chirurgie pediatrica, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurochirurgie, Neurologie, Ortopedie, Ortopedie pediatrica, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie,