O clinica medicala pentru sufletul oamenilor
Ne-am dorit ca aceasta clinica sa fie ALTFEL pentru pacientii nostri. Am reusit, insa vom continua sa vrem mai mult.
Centrul Medical ACADEMICA s-a nascut din convingerea ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra. Misiunea noastra este sa ducem la indeplinire, in fiecare zi, in fiecare moment al existentei ca medici, un legamant sacru - juramantul lui Hipocrat. Acest angajament a stabilit o legatura indestructibila intre echipa medicala ACADEMICA si pacientii nostri, in misiunea nu neaparat usoara, dar extrem de frumoasa si de aducatoare de satisfactii, de a ne dedica OAMENILOR.
Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Centrul Medical ACADEMICA, au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza aceasta: spatii generoase alocate fiecarei specialitati medicale in parte, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala alcatuita din medici specialisti, medici primari si profesori de renume, logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientililor, posibilitatea de acordare a serviciilor medicale in tara prin centre medicale corespondente si de sine statatoare.
CENTRUL MEDICAL ACADEMICA ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman. Serviciile noastre, la standarde comunitare, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune al CENTRULUI MEDICAL ACADEMICA urmareste:
Actiuni curative si de tratament: analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative si a tratamentelor, urmarirea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse
Actiuni profilactice: campanii de vaccinare pentru diferite afectiuni, ce pot apare atat la adulti, cat si la copii, programe de adaptare a pacientilor cu afectiuni cunoscute ca fiind determinate de factori de mediu, programe medicale de prevenire a diferitelor afectiuni cronice
Actiuni sociale: campanii de informare a pacientilor pe teme medicale cu impact in viata de zi cu zi (SIDA, TBC, hepatite, sifilis, psihoze), campanii de informare a angajatorilor despre conditiile la locul de munca si afectarea starii de sanate a angajatului.