Policlinica Blue Life

Sanatatea voastra, grija noastra!

 

Cu peste 9 ani de activitate in serviciile medicale private, Policlinica Blue Life intruneste, sub acelasi acoperis, atat servicii adresate persoanelor fizice, in Cluj-Napoca, cat si companiilor, la nivel national.

 

Servicii medicale pentru persoane fizice

 

Echipa noastra este formata din peste 40 de medici primari si specialisti, apreciati atat pentru experienta lor medicala, cat si pentru profesionalismul si grija demonstrate in interactiunile cu pacientii ce ne-au trecut pragul.

 

Principalele servicii si specializari ale policlinicii nostre sunt: Alergologie, Chirurgie generala, Chirurgie pediatrica, Cardiologie pediatrica si pentru adulti, Dermatologie, Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Explorari functionale, Ecografie generala si pediatrica, Endocrinologie, Gastroenterologie, Homeopatie, Medicina interna, Medicina de familie, Medicina muncii, Neurologie, ORL, Obstetrica-ginecologie, Oftalmologie, Psihatrie, Pediatrie, Pneumologie si Somnologie, Reumatologie, Urologie.

 

Serviciile echipei noastre medicale sunt completate de dotarile moderne ale policlinicii, care permit o gama larga de investigatii si analize medicale.

 

Printre acestea se numara: sala de mici interventii, gastroscop performant, holtere tensiune arterial, holtere ekg, ecografe perfomante , aparatura necesara pentru efectuarea testului de efort, aparatura performanta de laborator.

 

De-a lungul timpului, Blue Life a dezvoltat parteneriate cu cei mai importanti asiguratori de sanatate din Romania, astfel incat, clientii acestora pot beneficia de serviciile noastre in baza asigurarii private de sanatate. Partenerii nostri din piata de asigurari de sanatate sunt: Allianz Tiriac, Generali, Signal Iduna.

 

Servicii medicale pentru companii

 

Blue Life se bucura de o buna reputatie pe piata clujeana si nationala a serviciilor de medicina muncii, avand colaborari de lunga durata cu un numar mare de companii, din diverse industrii. Dincolo de standardele inalte de calitate a serviciilor, printre motivele pentru care clientii au ales Blue Life, se numara:

  • Acoperirea nationala pentru medicina muncii: Suntem prezenti direct sau prin intermediul colaboratorilor nostri, in toate judetele din tara.
  • Disponibilitatea de a ne deplasa la sediul partenerului: Avand o echipa de 4 medici de specialitate si 8 asistente, in doua centre operationale proprii, in Cluj-Napoca si Bucuresti, precum si zeci de parteneriate de colaborare cu medici de medicina muncii din toata tara, echipa Blue Life este disponibila pentru deplasari la sediile clientilor sai care au un numar mare de angajati.
  • Experienta de lucru cu peste 200 de companii din Romania si peste 25.000 angajati ai acestora, care ne-au ajutat sa intelegem nevoile specifice ale unor companii mai mari sau mai mici, din diverse sectoare de activitate.
  • Profesionalismul, reputatia si amabilitatea personalului medical si al echipei de suport;
  • Numarul mare de medici specialisti si primari si diversitatea specialitatilor medicale.


Oferta noastra adresata companiilor, include urmatoarele servicii: examen medical; control general anual; examen medical de reluare a muncii; examinari, teste de laborator si diagnostic; consultații cu medic specialist; participarea la evaluarea riscurilor; evidența primara a bolilor profesionale; indrumarea activitații de reabilitare profesionala; comunicarea riscului; consilierea angajatorului; prezentarea de rapoarte scrise Comitetului de securitate si sanatate in munca.

 

In plus, Blue Life vine in intampinarea companiilor din Cluj-Napoca care doresc sa isi recompenseze si sa isi loializeze angajatii, oferind, la cerere, abonamente medicale construite pe profilul clientilor sai.

 

Contact:

Pentru mai multe detalii despre serviciile policlinicii Blue Life adresate persoanelor fizice sau juridice, pentru programari sau oferte personalizate, va stam la dispozitie la: contact@bluelife.ro, 0264 438 791 sau pe www.bluelife.ro.

 

De asemenea, daca doriti sa vizitati policlinica din Cluj-Napoca, ne gasiti pe Observatorului, Nr. 109.