THEODOR provine din grecescul "theodorus " care înseamnă "dar divin". La fel este şi convingerea noastră că sănătatea tuturor celor ce ni se adreseaza merită atenţie deosebită şi efort din partea colectivului nostru medical pentru menţinerea ei, pentru a ne putea bucura din plin de ceea ce înseamnă viaţă: naştere, copii, familie, prieteni, colectivitate, muncă, pasiuni de timp liber, călătorii.
Avem un colectiv de cadre medicale bine pregătite profesional, medici dedicaţi profesiei lor, asistenţi medicali atenţi cu pacienţii noştri, deschisi si dornici de a-i ajuta.
Paleta de servicii medicale oferite este diversă, pornind de la medicul de familie care asigură asistenţa primară pentru toate categoriile de pacienţi, până la medicii specialişti şi medicii primari cu multiple competenţe care asigură asistenţă medicală specializată în neurologie, psihiatrie, obstetrică-ginecologie, otorinolaringologie ORL, urologie, medicina muncii, etc. 
Dispunem de aparatură medicală care ne ajută să punem diagnostice corecte.
Venim în sprijinul angajatorilor şi asigurăm servicii de medicina muncii pentru obţinerea fişei de aptitudine la angajare şi controlul periodic sau la reluarea activităţii angajaţilor cu efectuarea investigaţiilor paraclinice şi a analizelor de laborator recomandate în legislaţie.

centrultheodor@gmail.com
0256 436 205
Mihali Teodor, Nr 2, Cod Postal 300051, Timisoara
centrulmedicaltheodor.ro

Acupunctura, Dermatologie, Ecografie, Ginecologie, Laborator de analize, Medicina de familie, Medicina muncii, Neurologie, ORL, Psihiatrie, Psihologie, Psihoterapie, Urologie,