Terra Clinique este o compania care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generație, în condiți impecabile de siguranță și confort.

Putem oferi clienților noștri, în aceeași locație, o gamă cât mai variată de servicii de înaltă calitate, servicii precum consultații medicale și diagnosticare, imagistică și terapii precum (balneofizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie).

 

Terra Clinique a aparut din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar împreună cu echipa de medici și specialiști dorim să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul.

 

 

  • Misiunea noastra este de a oferi zilnic servicii medicale accesibile și la cele mai înalte standarde de calitate.
  • Viziunea noastra este de a oferi o grijă deosebită fiecărui pacient în parte prin soluții medicale personalizate.
  • Valorile după care ne ghidăm activitatea sunt: siguranța, excelența, accesbilitatea, disponibilitatea, eficiența și integritatea.
contact@terraclinique.ro
0771 083 130
Dr. Alexandru Lapusneanu, Nr 16, Cod Postal 800072, Galati
terraclinique.ro

Acupunctura, Cardiologie, Chirurgie generala, Dermatologie, Endocrinologie, Ginecologie, Hematologie, Laborator de analize, Medicina de familie, Medicina generala, Medicina interna, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Ortopedie pediatrica, Pediatrie, Psihiatrie, Psihologie, Psihoterapie, Reumatologie, Urologie,