Policlinica Salvosan Ciobanca ofera pacientilor servicii medicale GRATUITE pe baza de bilet de trimitere prin Casa de Asigurari de Sanatate pe urmatoarele specialitati:

NEUROLOGIE, PSIHIATRIE
Tel: 0749/255 562; 0264/333179

DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE
Tel 0749/255 562; 0264/333179

TOMOGRAFIE COMPUTERIZATA (CT) si MAMOGRAFIE
Tel: 0758/093 405; 0264/333179 

ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Tel: 0364/566 534; 0264/333179


Astfel toate persoanele care sunt asigurate conform legislatiei aflate in vigoare pot beneficia de consultatii/investigatii pe baza biletului de trimitere.
Pentru programari sunati la numerele de telefon afisate. 

Programeaza-te acum pentru consultatie de Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si beneficiezi GRATUIT de masurarea glicemiei capilare ( din deget) in orice moment, dozarea hemoglobinei glicate HbA1C (media glicemiilor pe 3 luni) in limita reactivului, urmarire periodica, eliberare documentelor pentru expertiza medicala (comisie) si examinare picior diabetic.
Pentru consultatie neurologica si psihiatrica beneficiezi GRATUIT de un bilant clinic de orientare diagnostica ce cuprinde ecografie abdominala, EKG si consult de interne.


Companie medicala reprezentativa in regiunea de nord - vest a Romaniei, confirmata de parteneri si beneficiar importanti.
Policlinica Spital SalvoSan Ciobanca Zalau si Policlinica SalvoSan Ciobanca Cluj-Napoca furnizeaza servicii medicale integrate de inalta performanta, avand implementate standardele de calitate:
OHSAS 18001:2006, ISO 14001:2004,ISO 9001:2008 si ISO 15189:2007
Fondata in 1991 SalvoSan Ciobanca dovedeste expertiza si competenta in rezolvarea optima a pacientilor.
Procesul continuu de extindere a ariei de operare , adaugarea de noi domenii medicale, dotarea cu cele mai performante aparate, satisfacerea exigentelor pacientilor precum si imbunatatirea comunicarii Pacient-Medic sunt dezideratele noastre.
Compania SalvoSan Ciobanca pune la dispozitia pacientilor profesionalismul unei echipe medicale de exceptie;peste 120 de medici acoperind in mod integrat specialitatile medicale importante, asigurand investigatiile necesare in departamente bine structurate la Zalau si Cluj-Napoca.
Un punct forte al companiei SalvoSan Ciobanca este posibilitatea examinarilor de medicina muncii la sediul beneficiarilor in unitati mobile-caravane medicale:
RX, Mamografie, Ecografie, Ginecologie (prelevare BPN), ECG, EEG, Examinarile profilactice (fise soferi, port arma, testari psihologice sau alte examene de medicina muncii) sunt bine organizate.
Alt punct forte il reprezinta unitatea cu paturi – Spital SalvoSan Ciobanca, cu avantajul pacientilor ca in conditii de internare de zi sau continua sa beneficieze de investigatii integrate, pregatirea pacientilor in acest sens, precizarea diagnosticului correct intr-un timp foarte scurt, initierea si asistarea tratamentului.
Putem prelua pacienti pentru RECUPERAREA MEDICALA sau INGRIJIRE MEDICALA si pe perioada nedeterminata.
Dupa internarea critica in sectiile de neurologie, neurochirurgie, ortopedie, pacientii pott beneficia la noi de procedure de recuperare sau ingrijire medicala (personae cu diverse dizabilitati sau varstnici).