Centrul medical Consultmed


Consultmed este un centru medical multidisciplinar cu tradiție în Iași – de peste 10 ani, oferim servicii medicale variate, în regim ambulatoriu și îngrijire specializată completă pentru diabetici.


Policlinica Consultmed reunește o echipă unită de medici specialiști cu experiență, care oferă consultații și analize de specialitate, cu dedicare și grijă față de pacient. 
Iată care sunt specialitățile pe care le veți găsi în policlinică:
- diabet: Dr. Delia Reurean- Pintiliei, Dr. Mihai Ganga, Dr. Eliza Simiras, Dr. Meaucă Ana Maria, Dr. Cureniuc Adrian.
- cardiologie: Dr. Romeo Artenie
- neurologie: Dr. Georgiana Mazilu
- psihiatrie: Dr. Oana Adela Popa 
- psihologie: Psih. Marcela Rascanu 
- medicină de familie: Dr. Alexa Mirela
- dermatologie: Dr. Diaconu Diana
- nefrologie: Dr. Vlasceanu Marcela
- nutriție: Dr. Delia Reurean-Pintiliei


Spitalul cu internare de zi Consultmed cu cele doua sectii ale sale Diabet si Cardiologie , sprijină pacienții suspecți sau diagnosticați cu boli cronice, oferindu-le consultații în timp util și diagnostic rapid, fără stresul așteptării, într-un cadru confortabil.


Toate investigațiile desfășurate la Consultmed sunt decontate integral pe baza contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași, pentru pacienții asigurați și pentru cei care fac parte din Programul Național pentru Diabet.


De asemenea, la externare, pacientii vor primi retete compensate pentru tratamentul specific al diabetului.


În plus, Consultmed vă așteaptă și pentru a face primul pas spre o alimentație sănătoasă, care să țină organismul la adăpost de bolile cronice.


Vă oferim consultanța, informațiile și tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a schimba modul de alimentație, prin servicii de nutriție, adresate deopotrivă adulților, copiilor și colectivităților.


Vă așteptăm cu drag să ne cereți ajutorul – programați-vă chiar astăzi telefonic sau online!

info@consultmed.ro
0232 233 387
Sos. Pacurari, Nr 70, Iasi
consultmed.ro

Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Medicina de familie, Medicina muncii, Neurologie, Nutritie, Psihiatrie, Psihologie, Psihoterapie,