De doua zeci de ani ani pe piața serviciilor medicale, Centrul Medical Endocenter este caracterizat prin eficiență și profesionalism, punând la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă calitate.
Echipa noastră este compusă din specialiști cu pregătire continuă și garantăm un ambient plăcut pliat pe necesitățile pacienților noștri, bazându-se pe conceptul de medicină integrată. Interconectarea a doua elemente – medicina de familie si consulturi de specialitate,  permite o colaborare interdisciplinară coerentă menită să crească satisfacția persoanelor care se adresează Clinicii Endocenter.
Evaluăm, diagnosticăm și tratăm o gamă largă de patologii, oferind servicii medicale de:
Medicină internă
Gastroenterologie
Hepatologie
Oftalmologie
Ecografie abdominală
Ecografie tiroidiană
Gastroscopie
Colonoscopie
Rectoscopie
Psihologie

Diabet si boli de nutritie
Ginecologie 
Terapie hemoroidală
Medicina muncii
Homeopatie
Centrul Medical Endocenter este dotat cu aparatură performantă pentru investigații medicale rapide și exacte. În plus, serviciile medicale se remarcă prin profesionalism, eficiență și calitate, ceea ce a dus la creșterea continuă a adresabilității din ultimii ani.
Un obiectiv important al centrului nostru este acela de a oferi pacienților accesul la investigații medicale moderne, păstrând un raport calitate-preț competitiv. 
Suntem în contract cu CASMB pe oftalmologie si diabet, pacienții putând beneficia de consultatii în baza biletului de trimitere și a cardului de sanatate.
Nu ezitați să ne contactați!
Sănătatea voastră este importantă!

office@endocenter.ro
0213 267 661
Arhitect Gheorghe Sterian, Nr 8, Bucuresti
endocenter.ro

Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Homeopatie, Medicina de familie, Medicina interna, Medicina muncii, Nutritie, Oftalmologie, Psihologie,