CENTRUL MEDICAL SENARIUS situat in centrul orasului Cluj-Napoca a fost infiintat din dragoste pentru profesie, cu dorinta de a stabili o relatie speciala medic-pacient. Noi punem la dispozitie cunostintele medicale, permanent actualizate, aparatura performanta ,multa rabdare si compasiune pentru a satisface doleantele pacientilor.
Suntem o societate medicala privata , in plina dezvoltare, pe de-o parte cu o echipa tanara, dinamica, receptiva, sustinuta de partea cealalta de o echipa formata din medici cu experienta, care se dedica fiecarui pacient incercand sa ii ofere tratamentul adecvat, asigurandu-i in acelasi timp stricta confidentialitate.
CENTRUL MEDICAL SENARIUS ofera servicii medicale complete atat pacientilor persoane fizice cat si companiilor,servicii adaptate in permanenta nevoilor clientlor nostri.

senariuscj@gmail.com
0364 133 200
Clinicilor, Nr 36, Cod Postal 4404440, Cluj-Napoca
senarius.ro

Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Laborator de analize, Medicina de familie, Medicina generala, Medicina interna, Medicina muncii, Nutritie, ORL, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihoterapie,