Clinica noastra este dotata cu echipamente de top. Uniturile sunt echipate cu aparate de detartraj cu ultrasunete, camera intraorala, lampă foto de ultima generatie si piese de mana silentioase.

Sterilizarea se face cu ajutorul unui autoclav de clasa B care reprezinta cea mai buna clasa a sterilizatoarelor. Instalatia ce asigura circuitul apei la unituri este prevazuta cu filtre speciale, iar apa furnizata aparatului de detartraj si pieselor de mana este distilata.

  In plus, clinica noastra este dotata cu un aparat AirFlow ce ajuta la curatirea fara durere a dintilor.

 Echipa clinicii Life Dent va intampina mereu vesela, bine dispusa, gata sa va ofere cea mai buna ingrijire a zambetului dumneavoastra.

Profesionalismul echipei, atentia pe care o acordam fiecarui pacient, intelegerii nevoilor si dorintelor sale, alaturi de dotarea de top a clinicii, va asigura un tratament de cea mai buna calitate.

Uniturile dentare sunt prevazute cu camere intraorale ce il ajuta pe medic in explicarea problemelor dentare ale pacientului, cat si vizionarea de catre acesta a stadiilor intermediare si finale ale tratamentelor.

De asemenea, calculatoarele clinicii sunt prevazute cu un soft video special ce prezinta intr-un mod explicit diversele metode de tratament stomatologic astfel incat pacientii pot intelege toate etapele procedurilor.

office@lifedent.ro
0722 665 024
Elev Stefan Stefanescu, Nr 2, Scara A, Apartament 4, Bucuresti
lifedent.ro

Stomatologie,