Folosind sistemul nostru de cautare din prima pagina a site-ului, scriind un nume sau o specializare pe care doriti sa o cautati, sistemul va recunoaste cabinete, doctorii si clinicile ce au in descriere, nume si specializarile ce sunt relevante cuvantului sau frazei scrise de dvs.

In momentul cautarii pe harta sau folosind sistemul nostru de cautare dupa doctor, clinica sau specializare, aveti posibilitatea sa accesati profilul acestora. Pe profilul acestora puteti gasi mai multe informatii de contact, cum ar fi: email, telefon, adresa.

Accesand link-ul paginii de inscriere (aici), ai posibilitatea sa te inscrii pe website completand anumite date ce vor fi folosite in beneficiul tau. Trebuie sa completezi numele clinicii/cabinetului sau numele doctorului, dupa caz. Completeaza adresa de email si numarul de telefon unde veti fi contactati, cel putin strada si numarul pentru a putea fi pozitionati pe harta, cel putin o specializare a cabinetului/clinicii si descrierea cu care veti atrage publicul.

In campul mentiuni pentru admin, puteti sa completati optional o recomandare sau o mentiune pe care o va vedea adminul care va v-a verifica inscrierea.

Dupa ce ati apasat pe inscriere, cererea dvs va fi trimisa catre verificare si veti aparea pe website doar dupa ce aceasta va fi aprobata. Dupa caz, veti fi contactat telefonic pentru confirmarea inregistrarii daca exista suspiciuni in cazul acesteia.

Nu. Utilizarea site-ului este gratuita in momentul de fata indiferent ca sunteti in cautarea unui cabinet/clinica sau reprezentati una.