Folosind sistemul nostru de căutare din prima pagină care vă pune la dispoziție selectarea anumitor criterii.
În prima căsuță (Caută după oraș) veți putea selecta un oraș iar site-ul va afișa toate cabinetele și clinicile din orașul selectat.
În a doua căsută (Caută după specializare) veți putea căuta o specializare anume în funcție de nevoile dvs.
Aceste două criterii de căutare pot fi combinate pentru un rezultat cat mai bun. Ex: selectăm orașul Bucuresti și specializarea Ginecologie. Site-ul vă va afișa toate cabinetele și clinicile din București care se ocupă și de domeniul ginecologic.

Ultima căsută (Nume doctor sau clinică) o puteți folosi numai pentru căutările de nume de doctor, clinică sau cabinet.

În momentul căutării pe hartă sau folosind sistemul nostru de căutare după doctor, clinică sau specializare, aveți posibilitatea să accesați profilul acestora. Pe profilul acestora puteți găsi mai multe informații de contact, cum ar fi: email, telefon, adresă.

Accesând link-ul paginii de înscriere (aici), ai posibilitatea să te înscrii pe website completând anumite date ce vor fi folosite în beneficiul tău. Trebuie să completezi numele clinicii/cabinetului sau numele doctorului, după caz. Completează adresa de email și numărul de telefon unde veți fi contactați, cel puțin strada și numărul pentru a putea fi poziționați pe hartă, cel puțin o specializare a cabinetului/clinicii și descrierea cu care veți atrage publicul.

În campul mentiuni pentru admin, puteti să completati optional o recomandare sau o mentiune pe care o va vedea adminul care vă v-a verifica inscrierea.

După ce ați apăsat pe înscriere, cererea dvs va fi trimisă catre verificare și veți apărea pe website doar după ce aceasta va fi aprobată. După caz, veți fi contactat telefonic pentru confirmarea înregistrarii dacă există suspiciuni în cazul acesteia.

Nu. Utilizarea site-ului este gratuită în momentul de față indiferent că sunteți în căutarea unui cabinet/clinică sau reprezentați una.